A honlapunkon történő további böngészéssel beleegyezik a sütik használatába.

Menü
   
Ön itt jár: >

Nőknek

Nézet:
Rendezés:
Raktáron
5.490 Ft
Ajánlás/Vélemény:Az Elixir csepp a női libidó fokozására szánt természetes készítmény.  Ha azt tapasztalja, hogy kedvese, felesége már nem olyan tüzes az ágyban, nem kívánja olyan sűrűn az együttléteket, mint korábban, itt az ideje, hogy megajándékozza őt ezzel a remek készítménnyel, mellyel fokozhatják a női libidót, mindkettejük örömére. A természetes Elixir csepp visszaállíthatja a női libidót, fokozhatja a nemi vágyat.
Raktáron
5.490 Ft
Ajánlás: Az Elixir Plus növényi kivonatokat tartalmazó étrend kiegészítő kapszula kifejezetten nők számára készült.Az egész napos munka után elfárad, és nem marad energiája a férjével szerelmeskedni? A napi stressz miatt nehezen hangolódik partnerére? Az Elixir kapszula  a női libidó fokozására szánt természetes készítmény. A természetes Elixir  visszaállítjhatja  a női libidót, fokozhatja  a nemi vágyat.
Raktáron
3.990 Ft
Izgató hatású krém nőknek, olyan értékes olajokkal, melyeknek stimuláló hatása lehet a testre. Egy ujjhegynyi krémet vigyen fel a külső szeméremajkakra, és a csiklóra, és finoman masszírozza bele, amíg a krém be nem szívódik. Szembe és sérült bőrre nem kerülhet.