Barion Pixel

A honlapunkon történő további böngészéssel beleegyezik a sütik használatába.

EÜ. Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek!

A www.potencia.hu weboldalon forgalmazott vitaminok, étrend-kiegészítők, sprayk és készítmények nem gyógyszerek, eredendően nem betegségek gyógyítására hozták létre őket, hanem bizonyos hiányállapotok (vitaminok, ásványi anyagok) kiegyensúlyozására, az étrendből hiányzó anyagok pótlására, esetleg speciális étrenden lévők táplálkozásának kiegészítésére.

A vitaminok, étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet, az egészséges életmódot, a kezelőorvost, és a megfelelő kezelést.

A termékek nem gyógyítanak betegségeket. Betegség esetén haladéktalanul forduljon orvoshoz. A termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát a lehetséges kockázatokról, mellékhatásokról, és olvassa el a felhasználási útmutatót.

Ha bármely összetevővel szemben túlérzékenységet tapasztal, hagyja abba a termék szedését, és forduljon a jelentkező tünetekkel szakorvoshoz.

A termékek alapanyagaival kapcsolatban leírt információk a hiteles tájékoztatás célját szolgálják, nem utalnak a termékkel kapcsolatos hatásokra, nem vonatkoznak bárminemű betegség kezelésére vagy gyógyítására.

A termékek hatását klinikai vizsgálatok nem igazolják, azok legfeljebb gyártói ajánlások, vagy fogyasztói visszajelzések. A termékek hatása egyéntől függően változhat (Pl. stressz, fokozott fizikai igénybevétel, gyógyszerek szedése). Ezért ajánlott a szakemberrel történő konzultáció és a körültekintő fogyasztás.

Potencianövelő étrend kiegészítőinket nem ajánljuk szív - és érrendszeri betegségekben szenvedőknek, valamint magas vérnyomásban szenvedőknek. 

Figyelem!

Az étrend-kiegészítő nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyításra, vagy annak megelőzésére. Szükség esetén konzultáljon kezelő orvosával.A fent leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük! Gyermekek elől elzárva tartandó. Hűvös, napfénytől és melegtől elzárt helyen tartsuk. Fogyasztása előtt olvassa el figyelmesen a betegtájékoztatót. 

Adagolás: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.

Tárolás: száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!
Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett hónap végéig.

Áruházunkban csak 18 éven felüliek vásárolhatnak.