A honlapunkon történő további böngészéssel beleegyezik a sütik használatába.

Menü
   

Korai magömlés

A korai magömlés olyan állapot, mely bármely életkorú férfit érinthet! A kifejezés azt jelenti, hogy az érintett férfi nem képes szabályozni az orgazmus és ejakuláció idejét. A legújabb kutatások szerint a férfiak 20-30 százalékát érinti a korai magömlés, ám mivel sokan nem fordulnak segítségért, ez az arány még magasabb is lehet. Termékeink kifejezetten a szeretkezés elnyújtására, illetve az orgazmus és az ejakuláció késleltetésére lett kifejlesztve. Kapható alkalmi, és Folyamatos szedésű szájon át szedhető készítmények formájában.
Nézet:
Rendezés:
Raktáron
7.990 Ft
Ajánlás/Vélemény:Természetes hatóanyagokat tartalmazó, legális, biztonságos, OÉTI zöld pipával rendelkező korai magömlés elleni készítmény. Kifejezetten a szeretkezés elnyújtására, illetve a magömlés késleltetésére lett kifejlesztve. A Long Love-ban található minőségi összetevők segíthetik a vérben az oxigén áramlását, amely az erekció alapját képezi. A Long Love csökkentheti a stresszt, segítheti a prosztata működését és jelentős mértékben képes lehet megnövelni a koncentrációt, amely a korai magömlés kontrolljának („kézben tartásának”) az alapköve.
Raktáron
14.900 Ft
Ajánlás/Vélemény: Az xxl powering termékcsaládnak az egyik  tagja, a RedLine korai magömlés elleni kapszulái. Kizárólag természetes gyógynövény alapanyagokból készülnek és kifejezetten olyan férfiak számára készült, akik korai magömlés problémákkal küzdenek. Nem esemény előtti kapszula, ,hanem folyamatosan szedhető magömlést késleltető, amely visszaállíthatja, fokozhatja libidóját, és növelheti potenciáját.
Raktáron
7.490 Ft
Ajánlás/Vélemény: Egy különleges termék a férfiak szexuális teljesítményének javítására.Segíthet a hosszabban tartó erekció elérésében és a korai magömlés megakadályozásában. Az olaj olyan jó dokumentált és ősi hagyományokra támaszkodó ázsiai gyógynövényekből készült, amelyeknek köszönhetően csökkenhet a makk érzékenysége és javulhat a keringés állapota a pénisz vérereiben. Hosszú éjszakák sikerességéért.
Raktáron
7.990 Ft
Ajánlás/Vélemény:A Pau Yuen Tong egy olyan erős magömlés késleltető balzsam koncentrátum, amelynek használatával a makk érzékenységét csökkenhet és megelőzhetővé válhat  a nem kívánt ejakuláció. Előnye még hogy a szexuális teljesítményre is javító hatással lehet, mivel az erekciót is támogathatja.  A balzsam gondosan válogatott  Ázsiában fellelhető gyógynövényekből készült. Alapját egy régóta hasznosított kínai ősi recept képezi.
Raktáron
7.800 Ft
Ajánlás/Vélemény :Az EjaControl kapszulákat kimondottan, olyan  férfiak részére fejlesztették, akik a korai elélvezésre és az ejakuláció késleltetésre keresik a megoldást. A kapszulák magömlés késleltető hatását a speciálisan erre a célra összeállított gyógynövények kombinációja segítheti. Hatóanyagainak köszönhetően ön a termék használata mellett megtapasztalhatja, hogy milyen a hosszabb szexuális aktus. Az Ejacontrol kapszulák alkalmazásával szabályozhatóvá válhat a korai magömlésért felelős neurotranszmitterek szintje az agyban, ezáltal Ön elkerülheti a korai elélvezést és a korai magömlés okozta kellemetlenségeket is.