A honlapunkon történő további böngészéssel beleegyezik a sütik használatába.

Korai magömlés

A korai magömlés olyan állapot, mely bármely életkorú férfit érinthet! A kifejezés azt jelenti, hogy az érintett férfi nem képes szabályozni az orgazmus és ejakuláció idejét. A legújabb kutatások szerint a férfiak 20-30 százalékát érinti a korai magömlés, ám mivel sokan nem fordulnak segítségért, ez az arány még magasabb is lehet. Termékeink kifejezetten a szeretkezés elnyújtására, illetve az orgazmus és az ejakuláció késleltetésére lett kifejlesztve. Kapható alkalmi, és Folyamatos szedésű szájon át szedhető készítmények formájában.
Rendezés:

Long Love - 4db kapszula

Raktáron
7.990 Ft
Ajánlás/Vélemény: 

Ha feltette már magában ezeket a kérdéseket az aktus elött:  „Most meddig fogom bírni?”  „Mi lesz ha hamar elélvezek?” „Hogyan tudnám késleltetni a magömlésemet?” akkor, a Long Love vágyfokozó kapszula az a termék, amelyet ajánlunk Önnek.

Ha szeretné, hogy a szexuális aktus közben csak partnerére figyelhessen és ne a korai magömlésen járjanak a gondolatai, akkor csak azon kell töprengenie, hogy kiszámolja azt a körülbelül 60 perces időt, amíg a Long love potencianövelő kifejtheti hatását.  A magömlés késleltetése mellett, potencianövelő hatása is jelentős, tehát nem csak hosszú nemi aktust érhet el, hanem keményebb erekciót és intenzívebb orgazmust is. A vásárlóink tapasztalatai alapján a visszajelzések minden esetben pozitívak, ami a 100%-ban  természetes hatóanyagoknak köszönhető.

RedLine - 60db kapszula

Raktáron
14.900 Ft
Ajánlás/Vélemény: Az xxl powering termékcsaládnak az egyik  tagja, a RedLine korai magömlés elleni kapszulái. Kizárólag természetes gyógynövény alapanyagokból készülnek és kifejezetten olyan férfiak számára készült, akik korai magömlés problémákkal küzdenek. Nem esemény előtti kapszula, ,hanem folyamatosan szedhető magömlést késleltető, amely visszaállíthatja, fokozhatja libidóját, és növelheti potenciáját.Ha már sok féle potencianövelőt kipróbált, de még nem találta meg , azt ami pénisze merevedése mellett, korai magömlésére is megoldást nyújthat, akkor érdemes kipróbálnia. Ha szeretné sokáig élvezni az együttlétet, és nem megállni, ezzel esetleg partnere orgazmusát gátolni, akkor ezt a terméket önnek ajánljuk. Egyszerű és gyors segítséget nyújthat a Red Line potencianövelő kapszula a mindennapokban. 

Rui Shen olaj - 3 ml

Raktáron
7.490 Ft
Ajánlás/Vélemény: Egy különleges termék a férfiak szexuális teljesítményének javítására.Segíthet a hosszabban tartó erekció elérésében és a korai magömlés megakadályozásában. Az olaj olyan jó dokumentált és ősi hagyományokra támaszkodó ázsiai gyógynövényekből készült, amelyeknek köszönhetően csökkenhet a makk érzékenysége és javulhat a keringés állapota a pénisz vérereiben. Hosszú éjszakák sikerességéért.

Pau Yuen Tong balzsam - 8gr

Raktáron
7.990 Ft
Ajánlás/Vélemény:A Pau Yuen Tong egy olyan erős magömlés késleltető balzsam koncentrátum, amelynek használatával a makk érzékenységét csökkenhet és megelőzhetővé válhat  a nem kívánt ejakuláció. Előnye még hogy a szexuális teljesítményre is javító hatással lehet, mivel az erekciót is támogathatja.  A balzsam gondosan válogatott  Ázsiában fellelhető gyógynövényekből készült. Alapját egy régóta hasznosított kínai ősi recept képezi.

EJACONTROL KORAI MAGÖMLÉS ELLEN (4DB KAPSZULA)

Raktáron
7.800 Ft
Ajánlás/Vélemény :Az EjaControl kapszulákat kimondottan, olyan  férfiak részére fejlesztették, akik a korai elélvezésre és az ejakuláció késleltetésre keresik a megoldást. A kapszulák magömlés késleltető hatását a speciálisan erre a célra összeállított gyógynövények kombinációja segítheti. Hatóanyagainak köszönhetően ön a termék használata mellett megtapasztalhatja, hogy milyen a hosszabb szexuális aktus. Az Ejacontrol kapszulák alkalmazásával szabályozhatóvá válhat a korai magömlésért felelős neurotranszmitterek szintje az agyban, ezáltal Ön elkerülheti a korai elélvezést és a korai magömlés okozta kellemetlenségeket is.