A honlapunkon történő további böngészéssel beleegyezik a sütik használatába.

Pénisz növelés

Rendezés:

Penimax krém - 50 ml

Raktáron
3.190 Ft
Ajánlás/Vélemény: A PenimaX egy olyan speciális, gyógynövényeket tartalmazó pénisz és méretnövelő krém, melynek használatával a pénisz vastagabb, nagyobb és erőteljesebb lehet. Késleltetheti a orgazmus előtti időt és segítséget nyújthat a merevedési zavarokra is. A péniszbe masszírozva akár alkalmas lehet a férfi nemi szerv érzékenységének fokozására is.  

Penimax - 60db kapszula

Raktáron
11.180 Ft
Ajánlás/Vélemény: Kedvezően és igen pozitívan befolyásolhatja a pénisz fixnek hitt adottságait.  A hímvessző méretének növelése mellett ,a potenciára is   jótékony hatással lehet. A Penimax kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, a Tribulus Terrestris hatóanyaga  a tesztoszteron szintet is emelheti.  A penimax kapszula nem csupán a pénisze méretét növelheti meg mind hosszában mind szélességben, de önbizalmát is!

Penis XL krém - 50ml

Raktáron
4.690 Ft
Ajánlás/Vélemény: Speciális krém a pénisz karbantartására. A PENIS XL pénisznövelésre kifejlesztett természetes hatóanyagú krém. Rugalmasságot és friss tónust kölcsönözhet a pénisznek.A péniszbe masszírozva  alkalmas lehet a férfi nemi szerv érzékenységének növelésére.

Penis XL - 60db kapszula

Raktáron
8.650 Ft
Ajánlás/Vélemény: Növényi összetevőket tartalmazó étrend kiegészítő tabletta.Gyógynövény összetevői serkenthetik a vérkeringést, növelhetik a tagok vérellátását, így  a pénisz optikailag nagyobbá válhat. Erősebb, tartósabb erekciót eredményezhet. Könnyebben irányítható lehet az ejakuláció.

Alkoholos kézfertőtlenítő spray-100 ml

Raktáron
2.990 Ft

Összetevők: Alcohol, Aqa, Polietilén glikol (PED 400), Levendula

Alkalmazása: Dörzsöljük be kezünk minden részét alaposan a spray tartalmával.

Figyelmeztetés: Gyermekek kezébe nem kerülhet. Gyúlékony! Tűzforrástól, közvetlen hőtől távol tartandó. Közelében tilos a dohányzás és a nyílt láng használata. Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni és a csomagoláson található címkét bemutatni.