A honlapunkon történő további böngészéssel beleegyezik a sütik használatába.

Miért használunk egyre gyakrabban  potencianövelőket?

Miért használunk egyre gyakrabban  potencianövelőket?
A férfi domináns szerepe imponál a nőnek. Gyengének, mégis fontosnak érzi magát tőle. Látva, hogy a férfi mennyire vágyik rá szépnek, szexinek érzi magát, ami a szex ideje alatt izgatja, aztán pedig akár napokig is önbizalommal tölti el.

Miért használunk egyre gyakrabban  potencianövelőket?

A mindannyiunk által élt felgyorsult világ számos olyan változást is hozott, ami korábban elképzelhetetlen volt. Ez a pörgős, eseményekkel és főleg változásokkal teli világ a férfi női szerep megváltozását is eredményezte. De nem minden értelemben. A hálószoba az a hely maradt, ami ezelőtt évtizedekkel és évszázadokkal is volt. Ahol a nő törékeny és esendő, a férfi pedig vad és szenvedélyes. Persze a szexnek nem kell az ágyban történnie, de jó, ha a szerepek nem változnak. Esetleg csak akkor, ha erre valóban igény van mindkét fél részéről.

A szex, függetlenül attól, hogy beszélünk róla vagy sem, elismerjük vagy sem a jó párkapcsolat alapja. A jó párkapcsolat pedig a harmonikus családi lét, illetve a sikeres karrier forrása is.
A szex tehát meghatároz bennünket.

A szexnek az esetek többségében, és ha valóban a tökéleteshez közelítő együttlétről beszélünk, van érzelmi háttere.
A kapcsolat elején, vagy a legszerencsésebbek esetében később is a szerelem az, ami fűti a testet, vágyat tüzel a párban.

A szenvedély, ami ha működik a kémia megmarad a szerelem halványulásával is, teszi forróvá a szeretkezést.
És igény szerint szerepet kaphat a gyengédség is, legalább az aktus elején és végén. Mert ha az a bizonyos kemence jól fel van fűtve, és a párok beállítottsága így kívánja, a vad vágyak felülkerekednek a gyengédségen.

A férfi domináns szerepe imponál a nőnek. Gyengének, mégis fontosnak érzi magát tőle. Látva, hogy a férfi mennyire vágyik rá szépnek, szexinek érzi magát, ami a szex ideje alatt izgatja, aztán pedig akár napokig is önbizalommal tölti el.

És a kielégülés. Megfoghatatlan nyugalom. Lelki béke. Türelem. Az ember kicserélődik, ha a szexuális élete rendben van. Ha valóban megkapja, amire szüksége van.
A férfi az irányító, domináns szerepet, amiben kiélheti legősibb ösztöneit. A nő pedig azt a pozitív kiszolgáltatottságot, amivel a földre született.

És mindez nem ér véget azzal, hogy összeizzadva, egymáson piheg a pár az összegyűrt lepedőn. A családdal való viszony, a kollégákkal szemben tanúsított empátia, türelem, munkahelyi- és sportteljesítmény mind függnek attól, ami a hálószobában történik, vagy nem történik.

És mivel a szex nem egyéni játék, nem is az egyéni, hanem az összteljesítmény számít.

Urak, az, hogy Önök hogyan teljesítenek nem csak az egójukat rakja a helyére, noha ez is nagyon fontos, de a partner testét, lelkét és úgy általában az életének egy jelentős részét is.

Egy magát szépnek gondoló nő, akiért megvadul a férfi kiegyensúlyozottabb, megértőbb és a konfliktus helyzeteket is hatékonyabban kezeli.

Ugye kevesen szeretik a házi sárkányokat. Van egy jó hírem! A sárkány szelídíthető! Ehhez csak némi kitartás és egy kemény szerszám kell.

 

Merevedési Zavar:

Mi okozhatja, ha a fegyver nem működik tökéletesen?

Lehetnek fizikai okai is. Ezek ritkán fordulnak elő, viszont orvosi segítséget igényelnek. Kicsi az esély, hogy Önnel ez a helyzet.
Ha viszont vérnyomása, keringése több helyen okot ad az aggodalomra, keressen szakorvosi segítséget.

Vannak viszont egyéb okok. Érzelmi, stressz vagy figyelemzavar okozta potenciazavar,  sokakkal előfordul. És tévedés lenne azt gondolni, hogy a csak idősebb korban.

Félelem vagy izgalom okozta merevedési zavar jellemzően előfordulhat rutintalan, vagy éppen ismerkedési szakaszban lévő férfiakkal.

Önbizalom hiány olyan pszichés gát lehet, ami bizony lent is tünetet okoz. Amíg Ön nem hiszi el, hogy komoly szerszámmal vonul harcba, a partnere sem fogja. Persze a korábbi rossz tapasztalatok nehézzé tehetik a leküzdését, de van megoldás. És nagyon is elérhető.
A férfiasság növelése nem csak partnerének lehet meglepetés, de az Ön magabiztosságát is helyre teheti. A strongpower termék szerintem Önnek szól. Kicsi dobozka hozhatja a legnagyobb eredményt. Ami ráadásul sokáig tarthat és kőkemény is egyben.

Megfelelési kényszerrel élünk. A nagy szerelemnek, a sokat látott nőnek, a szomszédnak, a titkos szeretőnek vagy a feleségnek. Mindenki a legjobb teljesítményét akarja mutatni. De ismerik ugye azt a helyzetet, amikor a legjobban kellene megy a legkevésbé. Az impotencia egy olyan probléma, ami nem feltétlenül igényel orvosi segítséget. Természetes alapú készítmények hozhatják meg azt az áttörést, ami ágytörést is eredményez. A legjobb értelemben, a résztvevő felek maximális megelégedettségére. A potencia áruház szólhat Önnek is. A szuperhős termékünk hőssé teheti Önt. A kérdés, hogy van-e bátorsága megrendelni most?

Stressz. Elsősorban munkahelyi, de az élet bármely területéről érkezhet olyan nyomás, ami kiveszi a nyomást. Lentről. A segítség itt is közel lehet. Nem igényel nagy áldozatot, mégis olyan változást hozhat, ami nem csak a hálószobai teljesítményt fokozza, de a felgyülemlett stresszt is levezeti, éppen a jó szex által. Válassza például a Greensnake készítményt, és higyje  el, nem zöldül be. Legfeljebb a konkurencia sárgul meg az irigységtől. Mert amire ezzel képes lehet, annak gyorsan híre megy.

 De figyelem! A probléma hölgyeket is érinthet. Viszont a női vágykeltők megmenthetik nem csak az estét, de a kapcsolatot is.

Reggeltől estig rohanunk, ezer emberrel tartjuk a kapcsolatot, olyan mennyiségű információt dolgozunk fel naponta, amit 50 éve havonta sem kapott az ember. Ezzel együtt mégsem változott az, hogy férfiként helyt kell állni. Önző módon magukért, önzetlenül a partnereikért, közös boldogságukért és sikereikért.

A jó hír az, hogy bármely, a múltban tapasztalt kellemetlenség, amit titkol, szégyell, nem csak Önnel esett meg. Ami ennél is jobb, hogy lehet rá megoldás. És a 21. század adta lehetőségekkel egy lépést sem kell tennie. Ráadásul diszkrét, fedhetetlen csomagolásban érkezik a segítség.
A potencia.hu  termékei hozhatják meg azt az érzést, amire régóta vágyik. Kidolgozott izmokkal vagy anélkül lehet tökéletes őserő, olyan férfi, akire a partnere mindig vágyott.

Egy dologra azért figyeljen. Akkor fogjon bele, ha van ideje be is fejezni. Mert ez a menet nem kétperces lesz!
Foglalkozzon komolyan a problémával. A szőnyeg alá söprés, a béna kifogások kitalálása helyett legyen túl rajta. Keresse fel a Potencia.hu -t, és lepje meg partnerét nagyobb, keményebb meglepetéssel, mint amit valaha látott.

Ha úgy érzi, hogy Önnel minden rendben van, vagy megtalálta a megoldást merevedési zavaraira, esetleg sikerült pénisze méretét a vágyottra növelni, a Potencia.hu akkor is érdekes lehet a számára. Szexuális segédeszközök, vibrátorok és síkosítók gondoskodnak arról, hogy az együttlétbe olyan izgalom kerüljön, amit tinédzserként élt át utoljára, egy kölcsönkért autóban.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír