A honlapunkon történő további böngészéssel beleegyezik a sütik használatába.

Nőknek

Rendezés:

Elixir Drops - 10ml

Raktáron
5.490 Ft
Ajánlás/Vélemény:Az Elixir csepp a női libidó fokozására szánt természetes készítmény.  Ha azt tapasztalja, hogy kedvese, felesége már nem olyan tüzes az ágyban, nem kívánja olyan sűrűn az együttléteket, mint korábban, itt az ideje, hogy megajándékozza őt ezzel a remek készítménnyel, mellyel fokozhatják a női libidót, mindkettejük örömére. A természetes Elixir csepp visszaállíthatja a női libidót, fokozhatja a nemi vágyat.

Durex Intense vibrációs péniszgyűrű

Raktáron
2.990 Ft
A Play Vibrations gyűrűt úgy tervezték meg, hogy akár 20 percnyi élvezetet is tudjon okozni mindkettőtöknek.
A maximális élvezet érdekében izgassátok, ingereljétek egymást és kísérletezzetek a vibráló funkcióval.
Könnyen használható, egyszerűen ki- és bekapcsolható, kiválóan kísérletezhettek vele. A Play Vibrations-t óvszerrel és anélkül is használhatjátok. Ha az óvszer mellett döntesz, először azt húzd fel, mielőtt a Play Vibrations gyűrűt használod.
Próbáljátok ki egy kis síkosítóval is a még nagyobb élvezet érdekében!

Elixir Plus - 4db kapszula

Raktáron
5.490 Ft
Ajánlás: Az Elixir Plus növényi kivonatokat tartalmazó étrend kiegészítő kapszula kifejezetten nők számára készült.Az egész napos munka után elfárad, és nem marad energiája a férjével szerelmeskedni? Már nem úgy kívánja a szexet, mint régen? Esetleg , úgy érzi, csak elkezdeni nincs kedve? Rengeteg nő küzd ezzel a problémával. Erre próbál segítséget nyújtani a Elixir női vágykeltő kapszula. Ha egy nehéz nap után, munka, háztartás, gyerekek, legszívesebben már csak pihenni lenne kedve,nincs egyedül. De néha erőt kell venni, hogy párkapcsolatunk újra izgalmas lehessen. Nincs más dolga, csak egy kapszulát bevenni délután, és este újra igazi vadmacska lehet az ágyban. Párkapcsolata javulhat, önbizalma újra a régi lehet.A női nemi szervek érzékenyebbé válhatnak, és ezáltal   egy fantasztikus orgazmust élhet át.  A napi stressz miatt nehezen hangolódik partnerére? Az Elixir kapszula  a női libidó fokozására szánt természetes készítmény, mely   vissza állíthatja   a női libidót, fokozhatja  a nemi vágyat.

Aqua Glide Stimulationsgel

Raktáron
3.990 Ft
Izgató hatású krém nőknek, olyan értékes olajokkal, melyeknek stimuláló hatása lehet a testre. Egy ujjhegynyi krémet vigyen fel a külső szeméremajkakra, és a csiklóra, és finoman masszírozza bele, amíg a krém be nem szívódik. Szembe és sérült bőrre nem kerülhet.