A honlapunkon történő további böngészéssel beleegyezik a sütik használatába.

Poppers aromák-Rush

Rendezés:

Fist Deep Formula

Raktáron
3.190 Ft

A Fist Deep formula az első poppers élmény meghatározó társa lehet.

Jungle Juice - Amsterdam Special - 10ml

Raktáron
3.190 Ft

Ha szereted Hollandiát, akkor Amszerdamot is kedveled. Ha mindez mellé még poppers rajongó is vagy, akkor nem tudod elfordítani a fejedet a Jungle Juice Amszterdam popperstől! Anno a Jungle Juice úgy döntött, hogy elindít egy új popperset, ami az Amszterdam Special nevet viseli. Az amszterdami különleges poppers az extra erős hatásról ismert mellékhatások nélkül!

Jungle Juice - Black Label - 10ml

Raktáron
3.190 Ft

A Jungle Juice igazi szerelmeseinek, akik valami erősebbet keresnek, itt a Jungle Juice Black Label. Ez a poppers a legerősebb a Jungle Juice háza tájékáról. A poppers Kanadában készül, és kiváló minőségű, mivel többször is desztilláltak a gyártás során. Hozza ki a legtöbbet a Jungle Juice Black Label poppersből, és fedezzen fel új lehetőségeket!

Jungle Juice - Gold Label - 10ml

Raktáron
3.190 Ft

A Jungle Juice Gold Label poppers sokak számára ismert, mert az egyik legjobb poppers a piacon, és nem csak azért, mert a hatékony, hanem mert a hírnevét a speciális kiadású, hardcore formula adja a híres Jungle Juice márkától. Amikor a hangulatot keressük a takarításhoz, használjuk az aranyozott Jungle Juice Gold Label aromát és tisztítószert. A gold label az egyik legszélsőségesebb formula, amely intenzív hangulatot teremt, és egy hatalmas ütést tartalmaz, ellentétben sok más folyékony aromával. Ezt az aromát a legelszántabb kritikusok is dícsérik, a Gold Label a Jungle Juice egyik legkedveltebb és legkülönlegesebb aromája. Ez az egyik olyan ritka aroma, amelyet ki kell próbálni.

Jungle Juice - Hardware Original- 10ml

Raktáron
3.190 Ft

A Hardware egy amerikai lap szerint ez az egyik legtisztább és legjobb minőségű poppers aroma. Egy másik lap - a San Franciscoi Drummer Magazin - szerint pedig ez a leghatékonyabb terméknek a mostani piacon. A hardware poppers sokaknak a kedvence, azt mondják a hatékonyságuk az oka! Ha valaki nem szereti a szuper erős popperst, maradjon távol tőle. A Hardware szuper rúgást adnak! Érdemes vigyázni vele! Egy nagyon gyors aroma, hatalmas effektussal, hatása jó öt percig is tarthat, ami jó idő egy nagyon erős popper számára.

Jungle Juice - Locker Room - 10ml

Raktáron
3.190 Ft

1969-ben a Los Angeles-i orvostudományi egyetemen egy fiatal diák, név szerint Clifford Hassing arra vállalkozott, hogy kifejlessze az egyedülálló, új összetételű Isobutyl Nitritet. Hassing az új felfedezését a Locker Room név alatt dobta piacra. Mint kiderült az egyetemen gyakran vették körül piszkos zoknik ezért Los Angelesben és környékén szobaillatosítóként kezdte árulni. A Locker Room nagyon népszerűvé vált, mellyel elindított egy különleges gyártási folyamatot. Rövid időn belül egész Amerikában elterjedt, és az elmúlt 40 év alatt a világ egyik legtöbbet eladott poppersévé vált.

Jungle Juice - Nitro - 10ml

Raktáron
3.190 Ft

A Nitro Supra aroma a piacon az egyik első márka volt, de ez a klasszikus formula nem olyan, mint minden más poppers aroma. Hiper erős formula fantasztikus hatásokkal és kellemes illattal. Erős és hatásos szer, ha kíméletlen tisztaságot szeretne.

Jungle Juice - Platinum - 10ml

Raktáron
3.190 Ft

Maximális erő a maximális élvezet érdekében. Nem kétséges, hogy a Jungle Juice Platinum alkil-nitrit alapú formulája már évek óta top-seller a többcélú oldószer-tisztítónak. Az egyik legkedveltebb márkánk, a Jungle Juice nemcsak tisztít, hanem egy olyan vonzó kis ezüstpalackban jön, amelyet az emberek csak szerethetnek. Az ügyfeleink azt mondják, hogy ha egy popperst kellene választani az a Jungle Juice Platinum tisztítószer lenne! A Jungle Juice kulcsa a minőség, és a megbízhatóság. A JJ platinium aromát mindenképpen ajánljuk!

Jungle Juice - Rave Ultra Strong - 10ml

Raktáron
3.190 Ft

Ultra erős Rave poppers aroma.

Jungle Juice - Super Reds - 10ml

Raktáron
3.190 Ft

A hozzáértők pontosan tudják, mi az a Jungle Juice Super Reds Poppers. Rendelje meg és próbálja ki amit a Super Reds tud!